KUKA I JADIKUJE NA SAV GLAS: Oglasio se Aleksandar Džikić posle poraza od Zvezde u Pioniru!

Autor:

Sport

04.10.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Džikić, povratnik na klupu Budućnosti, izjavio je da je njegova ekipa imala priliku da trijumfuje protiv Crvene zvezde, ali da ju je propustila.

Republika

Foto: Starsport

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić tokom meča u Pioniru protiv Crvene zvezde

Džikić posebno žali zbog načina na koji su njegovi izabranici odigrali poslednju četvrtinu derbi meča 2. kola ABA lige.

Mi smo se promenili mnogo, imali smo dosta problema u pripremnom periodu, ali to sada nije bitno. Izašli smo na teren borili se, imali smo šansu da stignemo do pobede, nismo je iskoristili i to je to - započeo je Džikić, pa se posvetio ključnim momentima susreta.

- Imali smo kontrolu do poslednje četvrtine, onda smo napravili mnogo grešaka, statični smo bili u napadu, dozvolili smo dosta lakih poena, ali je dobro što su sve stvari popravljive. Siguran sam da će sve ekipe do kraja sezone igrati daleko bolje.

Novinari su upitali bivšeg stratega Partizana kakvo je stanje sa krilnim centrom Danilom Nikolićem, a on je u odgovoru poželeo brz oporavak Stefanu Lazareviću, asu crveno-belih koji se povredio tokom utakmice u Pioniru.

Danilo nastavlja sa lečenjem i verujem kao i svi u klubu, kao i svi ljubitelji košarke da će biti dobro. Lazareviću želim da prođe sa što manje problema, te da se brzo vrati na parket - zaključio je Aleksandar Džikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading