ODUŠEVLJEN JE: Miljenik "grobara" diže Zvezdu u nebesa!

Autor:

Sport

03.10.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak od 21 čas dočekati ekipu podgoričke Budućnosti u okviru drugog kola regularnog dela ABA lige.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Džikić iz vremena kada je bio šef stručnog štaba košarkaša Partizana

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić, inače bivši strateg Partizana, izneo je niz pohvala na račun crveno-belih:

-Obe ekipe imaju svoje probleme, ali pokušavamo da radimo i pored toga. Očekujemo da domaćin ima više igrača u rotaciji u odnosu na utakmicu u Istanbulu, gde je dobro namučio Fenerbahče. Imaju iskusan sastav koji maksimalno koristi tu situaciju manjeg broja igrača na raspolaganju i baš zbog toga igraju sa više slobode u napadu- rekao je trener Budućnosti, Aleksandar Džikić, pa nastavio:

-Mi smo se spremali za njihovu nižu postavu sa Mitrovićem na petici i Kalinićem na četvorci, kao i formaciju sa dva pleja istovremeno na terenu. Znamo da nas očekuje tvrda utakmica protiv čvrste i agresivne odbrane, uz podršku njihovih navijača. Uz to, biće to prva utakmica protiv igrača koji je promenio istoriju kluba, biće interesantno videti kako će ko individualno reagovati na to- zaključio je Džikić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading