LEGENDA PARTIZANA OBJAVILA SJAJNE VESTI: Veliko OHRABRENJE za sve Grobare!

Autor:

Sport

28.10.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je sinoć odigrana humanitarna utakmica sa ciljem da se što pre sakupe neophodna sredstva za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića.

Foto: Starsport

"Grobari"

Nekadašnji fudbalski asovi okupili su se na ovom događaju. Nastupali su legendarni asovi poput Nemanje Vidića, Zorana Mirkovića, Alberta Nađa, Gordana Petrića, Ljubinka Drulovića, Milivija Ćirkovića, Danka Lazovića...

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Zoran Bata Mirković je tom prilikom otkrio da ima ohrabrujućih nagoveštaja kada je Radakovićevo stanje u pitanju.

- Naš prijatelj, drugar i kolega je u problemu i kada je neko u problemu, normalno je da smo mi tu. On se zahvaljuje svima nama, on je dobro, bolje je u odnosu na pre mesec dana, tako da se nadamo svi da će pobediti ovu bitku - poručio je Mirković, a prenosi "Telegraf".

Ostali koji žele da pomognu da se što pre prikupe sredstva za nastavak Radakovićevog lečenja to mogu učinitti slanjem SMS poruke 1082 na 3030.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading