DA MI NEKO TRAŽI AUTOGRAM, NOKAUTIRAO BIH GA: Tajson šokirao javnost o odnosu sa fanovima!

Autor:

Sport

28.10.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji svetski broj 1 u boksu, Majk Tajson, ponovo je ustalasao javnost svojim novim intervjuom u kojem je, ponajviše govorio o kanabisu ali i o odnosima sa fanovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson

Tajson je u intvervjuu koji dao za "Yahoo Finance" otkrio da bi udarao fanove u lice kada bi tražili njegov autogram.

Ovaj 55-godišnjak je razmišljao o tome koliko je bio "van kontrole" tokom svoje karijere - pre nego što se okrenuo kanabisu.

- Moj život je bio samo jadan, bio sam van kontrole. Da me neko pita za autogram, udario bih ga šakom u lice. Bio sam samo u neredu, a onda nakon što sam otišao u penziju, počeo sam da pušim. Kakva je to bila greška, trebalo je da pušim celu svoju karijeru. Trebalo je da pušim kada sam se borio jer me je to dovelo u drugačije stanje uma - slavni bokser je zatim nastavio veličanje o kanabisu:

- Veoma sam opušten i što si opušteniji, bolji si borac, barem u mom slučaju.

Ovaj Amerikanac je strastven za kanabis i poseduje "Tajson Holistic" - imperiju korova od koje zarađuje čak 500.000 funti mesečno.

Treba naogovestiti i da je ovaj opijat doveo Tajsona u nevolje pred kraj karijere, pošto je njegova pobeda nad Endrjuom Golotom 2000. godine poništena i kažnjen je netakmičenjem nakon što je bio pozitivan na testu na ovu supstancu.

Ipak, "čelični" Majk se ne kaje.

- Polomio sam mu jagodičnu kost, očnu duplju, rebro. Trebalo je to da radim od početka. I rekao sam: 'Vau'. Za to sam, naravno, dobio kaznu, ali vredelo je svakog dela.

Tajson je koristio psihodelike i dok se pripremao za povratak protiv Roja Džonsa prošle godine. On je na kraju i zaključio sledeće:

- O tome razmišljam kao o pojačivaču. Čini me boljim, čak i u ringu. Udarci ne bole toliko, to ima mnogo veze sa mojim povratkom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading