MEDICINSKI BRAT IZ PAKLA, UBIJAO JE PACIJENTE TAKO ŠTO IM JE UBRIZGAVAO VAZDUH U KRVNE SUDOVE! Osuđen je na smrt, a njegova reakcija je zaprepastila sudiju!

Autor: Republika

Svet

28.10.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijam Dejvis, koji je uživao ubijajući pacijente kojima je trebalo da pomaže nakon teških operacija na srcu, osuđen je najstrožu moguću kaznu na sudu u Teksasu.

Foto: Tanjug/AP

Vilijam Dejvis je mirno saslušao presudu u sudu u Teksasu 

Monstrum Vilijam Dejvis, koji je u periodu od juna 2017. do januara 2018. ubio najmanje četvoro pacijenata u bolnici u kojoj je radio kao medicinski brat u gradu Tajleru u Teksasu, pri čemu se dovodi u vezi sa misterioznim napadaima na još najmanje šestoro ljudi, osuđen je na smrt

Međutim, uprkos činjenici da je osuđen na najstrožu moguću kaznu, pri čemu je određeno da će biti pogubljen smrtonosnom injekcijom, Dejvis nije pokazao ama baš nikakvu reakciju prilikom izricanja presude, što je zaprepastilo i sudiju i sve ostale prisutne u sudnici. 

- Taj čovek nema ni trunke kajanja - istakao je jedan od članova porote, koji je želeo da ostane anoniman. 

Monstrum je, inače, ubijao ljude koji su prošli operaciju srca i uspešno se oporavljali u bolnici Christus Mother Frances, ali se zatim iznenada padali u krizna stanja koja lekari nisu uspevali da objasne. 

- Svi pacijenti su bili zdravi i lepo su se oporavljali nakon intervencija, ali onda im se stanje iznenada pogoršavalo, padali su u komu i umirali. Svi su umrli na isti način. Verujem da im je ubrizgavao vazduh u ključne arterije, što je gotovo momentalno izazivalo smrt i to smrt u mukama. To je jedino objašnjenje koje mogu da dam - rekao je na sudu specijalista srčane hirurgije doktor Kenit Lejton.

 

 

Tokom završnih reči, asistent tužioca Kris Gejtavej rekao je da je objašnjenje Dejvisovog ponašanja veoma jednostavlno: "U pitanju je čovek koji voli da ubija".

- Uživao je da tgim nemoćnim ljudima ulazi u sobe i u krvotok im ubrizgava vazduh. Ako pogledate snimke sa sigurnosnih kamera, on je nakon zločina ostajao u hodniku ispred sobe pacijenta kog je ubijao i osluškivao, čekajući trenutak da aparati zapište i daju znak da osoba nestaje. Odlazio bi tek nakon minut, dva. Naslađivao se... uživao je u tome - istakao je Gejtavej. 

Foto: Tanjug/AP

Dejvis se smejao kada je dovođen u prtvor

Dejvis je uhapšen 2018. pod sumnjom da ima veze sa nizom neobičnih smrtnih slučajeva u bolnici u kojoj je radio.  

Tokom suđenja je otkriveno da je još najmanje šestoro ljudi bilo na meti monstruma, od kojih je troje preminulo, dok je troje preživelo. 

- Nema sumnje da su i oni bili njegove mete - naglasio je tužilac. 

Nije objavljeno do kada će osuđeni čekati na izvršenje smrtne kazne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading