PARTIZAN ODMAH SPREMIO ODGOVOR ZVEZDI: Crno-beli u pregovorima sa plejmejkerom Bostona!

Autor:

Sport

17.08.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je Crvena zvezda ozvaničila dolazak Amerikanca Ostina Holinsa dok je večiti rival Partizan rešio da odgovori istom merom.

N

Republika

Foto: Starsport

Poznati i uslovi. 

aime, mediji u Izraelu pišu da su crno-beli blizu dovođenja supertalentovanog košarkaša Boston Seltiksa Jama Madara.

Ovu vest objavio je izraelski "Sport5", koji je poprilično uveren da će do ovog posla na kraju doći, a da će Partizan za obeštećenje 20-godišnjaka izdvojiti 250.000 dolara i sa njim potpisati dvogodišnji ugovor.

 

 

Toliko se očekuje da Hapoel iz Tel Aviva profitira ovim poslom.

Madar je visok 190 centimetera i igra na mestu plejmejkera, a zanimljivo je da su ga 2020. godine Boston Seltiksi draftovali kao 47. pika na draftu.

Ipak, Madar je ostao da igra u Hapoelu, beležio je prosečno 17.1 poena i 5.2 asistencija po meču, a iako se nekoliko klubova za njega interesovali, izraelski medij tvrdi da će on postati igrač Partizana i da će sarađivati sa Željkom Obradovićem.

Mediji u SAD su pisali i da je nemački Ulm takođe zainteresovan za njega ukoliko ne ostane u Boston Seltiksima, za koje je nastupao tokom Letnje NBA lige.

Ipak, kako Izraelci navode, blizu je prelazak Madara u Partizan koji igrač i preferira, a gde bi mogao da bude konkurent novom članu crno-belih Dalasu Muru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading