AJVERSON U CARSTVU KANABISA: Od kada je NBA LEGALIZOVAO MARIHUANU, imperija ove bivše NBA zvezde CVETA!

Autor:

Sport

11.03.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Ajverson uvek je važio za jednog od bizarnijih tipova u NBA. Iako je već godinama u penziji, ništa se oko ovog košarkaškog genija nije promenilo, pa nas ono što smo videli tokom njegovog druženja sa NBA veteranom Alom Haringtonom nimalo nije iznenadilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alen Ajverson posetio je Haringtonovu plantažu marihuane

Bivši MVP, 11-struki Ol-star i jedan od najomiljenijih košarkaša u istoriji NBA, Alen Ajverson odavno već ne krije da je veliki poštovalac "sensimilije", čak je u turubnim vremenima kada je ta supstanca bila žestoko ilegalna uhapšen zbog nje, ali eto, vremena su se promenila, pa sada on i Al Harington uživaju na plantaži Ajversonovog dugogodišnjeg kolege.

Te davne 1997. "pao" je Ej-Aj sa dva džointa i pištoljem, ali ga zakon nije gonio.  

Sada, kada je kanabis legalan u većini država, i kada je NBA, kao i većina drugih sportova u SAD, prestala da kažnjava igrače zbog nje, Haringtonov biznis, pod imenom "Viola", i te kako cveta, pa je bivši igrač Golden Stejta uveliko na putu da postane multi-milinoski "marihuana bos".

Nekada bi DEA i Interpol takve ljude jurcali po planeti, a danas svako u Americi može da posadi svoju plantažu i da ubira plodove ove opijajuće biljke.

Ajverson sada u penziji može da uživa koliko god marihuane želi, ali ovo deluje kao nešto više, pošto se godinama već huška da Ajverson planira da napravi svoj kanabis brend, kao što sve više sportista iz SAD radi.

Možda je bio u Amsterdamu i upoznao se sa "Alen Ajverson OG Kushom", pa je postao ljubmoran, ili je samo pametan biznismen, ali mu svakako iskustvo na plantaži Haringtona neće odmoći.

Ako je suditi po njihovim očima, bilo im je i te kako veselo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading