Trener Zvezde REZIGNIRAN pred okršaj "fenjeraša" Evrolige: SAMO DA ODIGRAMO DOBAR MEČ...

Autor:

Sport

10.03.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić ne postavlja prevelike zahteve pred svoje košarkaše uoči okršaja sa Himkijem u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić protiv Himkija samo želi da njegovi momci odigraju dobar meč

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim protiv Himkija u 29. kolu Evrolige treba da bude spreman da odigramo dobar meč.


Crveno-beli sutra od 20.45 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Himki.

- Sledi duel protiv Himkija, koji je pred početak sezone napravio kvalitetna tim. Korona je do te mere uticala na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali. Tim koji sada imaju je drugačiji nego na početku, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu. Treba da budemo spremni da igramo dobar meč i nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo dobar rezultat - rekao je Radonjić za klupski sajt.
RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Himki trenutno ima skor od 3-24 i na dnu je tabele u Evoligi, dok je Zvezda jednu poziciju iznad sa učinkom od 7-21.


- Očekuje nas još jedna teška utakmica, zna se kakav nam je raspored. Duže vreme imamo problema sa povredama i bolesnim igračima. Vraćamo se polako u ritam, sigurno da treba još vremena. Ekipa Himkija individualno ima izuzetan kvalitet, zna se i da su oni imali puno problema, ali digli su formu u poslednjih par utakmica. Ppobedili su Zenit u gostima, pobedili su pre toga Real. Želimo da odigramo našu igru, da pružamo dobre minute i da podižemo formu na viši nivo. Zna se šta je recept za sutra, agresivna dobra odbrana što je naš prepoznatljiv stil, tranzicija - to je neki prvi preduslov da zabeležimo dobar rezultat u četvrtak - rekao je košarkaš Marko Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading