Zorica Brunclik POBEDILA! Pevačica se vraća u Grand, a Breni OVO neće da OPROSTI!

Autor: Republika

Zabava

11.03.2021

09:29

Zorica se vraća u Grand, a Breni neće da oprosti

youtube.com/Zadruga Official
Zorica se vraća u Grand, a Breni neće da oprosti

Zorica Brunclik se vraća u Grand jer se tako dogovorila sa novim vlasnicima, a nije čudo što se to dešavala nedugo pošto su Lepa Brena i Saša Popović prodali svoj udeo u kompaniji.

Od sukoba u žiriju Zvezda Granda, ona sa njima punih šest godina nije razgovarala, a saradnja je prekinuta kada je dan pred snimanje u novinama pročitala izjavu " Zorica je mrtva za nas".

Printscreen

Nisu me udostojili ni da mi kažu doviđenja. Oni mene ne vide, za njih sam mrtav čovek koji hoda.. Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla "Ona nikad više u moju kuću".. Mislim da su Brena i Saša visoki profesionalci koji su emocije jednostavno zaključali onog trenutka kad nije po njihovom, tog trenutka ti više nisi u njihovim životima i privatno nisi dobrodošao - priznala je tada Zorica i objasnila zašto ne očekuje izvinjenje.

- Oni ljude uzimaju samo po potrebi, i emotivno i poslovno. I to je u redu. Oni su magovi, oni su ljudi koji se ne bave dušama, oni se bave šerom, bave se biznisom i to je ok. A to što sam ja neko kome duša izlazi iz nosa i ko ima emociju, to je opet moj problem - zaključila je pevačica za Svet.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading