TRENER CRVENO-BELIH SMRTNO OZBILJAN pred derbi u ABA ligi: Nema šale sa Meginim talentima!

Autor:

Sport

31.01.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić ne gaji bilo kakve iluzije o svom timu pred nastavak ABA lige.

RepublikaFoto: Photo: Mega Bemax/Ivica Veselinov
Zvezda i Mega Soccerbet ponovo će ukrstiti oružije u ABA ligi

Branilac trofeja u ABA ligi Crvena zvezda dočekuje sutra Megu Soccerbet u derbiju kola potpuno svesna kvaliteta rivala i dosadašnjeg učinka.

Trener Zvezde Dejan Radonjić dobro zna sve kvalitete rivala i poziva na ozbiljnost, poštovanje, ali i na karakterističnu čvrstinu.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu - istakao je šef struke kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić ne očekuje nimalo lak posao protiv Meginih "klinaca"

Oba tima imaju po 11 pobeda, mada Mega ima pet poraza, tri više od Zvezde, koja ima i tri meča manje.

U prvoj utakmici ovosezonskoj utakmici, Zvezda je vodila sve vreme, ali je u finišu morala da se "čupa" posle naleta Mege.

RepublikaFoto: Starsport
Nekada je žario i palio u dresu Partizana, a sada se Tepić sa klupe sprema za novi okršaj sa Zvezdom

Ta utakmica, ali i veliki broj ranijih duela koje je Ognjen Dobrić odigrao protiv Mege dovoljni su da svi znaju šta da se očekuje od rivala.

- U dosadašnjem delu sezone pokazali su da imaju veliki kvalitet, što se vidi ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama koje prikazuju. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova - dodao je ultra-talentovani bek Zvezde.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Ognjen Dobrić možda je čak u najboljoj formi od svih Zvezdinih košarkaša pred duel sa Megom

Nakon ovog meča, a pre pauze zbog završnice nacionalnog kupa u Novom Sadu, crveno-bele očekuju još dva gostovanja, Žalgirisu u Kaunasu i Krki u Novom Mestu, pa se Radonjićevi puleni bez sumnje nadaju dobroj uvertiri u težak deo sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading