TRENER PARTIZANA REZIGNIRAN posle petog poraza na šest utakmica: POTREBNE SU NAM TEMELJNE PROMENE...

Autor:

Sport

30.01.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefu stručnog štaba crno-belih ponestaje ideja posle još jednog debakla u ABA ligi.

RepublikaFoto: ABA-liga.net
Filipovski očekuje drastične promene posle petog poraza na šest mečeva u ABA ligi

Cedevita Olimpija pobedila je Partizan 78:65 u Ljubljani, na čemu im je Slovenac na kormilo Beograđana čestitao.

- Čestitam Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobedi, na izuzetnoj formi, na sjajnom šuterskom ritmu koji ima već duže vreme. Odavno nisam video ekipu koja igra sa ovoliko sigurnosti u napadu. Bili smo u meču sve do poslednje deonice, nismo uspeli da postignemo ni jedan poen za pet minuta, naš rival je to znao i umeo da kazni. Cedevita Olimpiji želim sve najbolje u nastavku sezone, a mi se okrećemo obavezama koje slede - naglasio je Filipovski.

RepublikaFoto: Starsport
Slovenac ima plan za poboljšanje situacije, ali je pitanje hoće li imati vremena da ga primeni

Svestan je težine svoje situacije, pa ističe konkretan plan kako Partizan može da se vrati na pravi kolosek.

- Jasno je da kada dođe do promene trenera tokom sezone situacija nije dobra. Partizan je veliki klub koji mora da nastavi da se bori, ali već sada treba praviti promene iz temelja. Savest mi je čista, dajem svoj maksimum, to očekujem od igrača, pa se nadam da će i rezultati u nastavku sezone biti bolji. Ali sada, po mom mišljenju, treba forsirati domaće igrače, napredovati iz dana u dan, te se korak po korak vratiti na mesto, na kojem Partizan treba da bude, na osnovu ugleda i rejtinga - smatra on.

 

 

 

Partizan se odmah okreće duelu sa ekipom Lokomotive u TOP 16 fazi Evrokupa. Ovaj meč je na programu 3. februara, a šanse da se izabranici Saše Filipovskog posle devetog poraza u sezoni, nađu u polufinalu plej-ofa su sada u domenu naučne fantastike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading