ISPLIVALI NOVI DETALJI: Rasulo u Zvezdinoj svlačionici, OTKRIVEN RAZLOG O'BRAJANTOVE SUSPENZIJE!

Autor:

Sport

29.01.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić suspendovao je Džonija O'Brajanta, pa sada polako isplivavaju detalji u vezi sa tako drastičnom odlukom.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Otkriveni su razlozi zašto je Džoni O'Brajant suspendovan

Jasno je da neki od Zvezdinih Amerikanaca nemaju šta da traže u klubu renomea poput crveno-belih, pa je O'Brajant to samo još jednom potvrdio.

Već smo vam preneli informaciju da je njegova igra delimično kriva za radikalnu reakciju trenera Radonjića, ali su sada isplivali i novi detalji.

Kako je saznao "Sport klub", nije samo igra kriva, već je O'Brajant ušao i u verbalni sukob sa crnogorskim stručnjakom.

Veliki poštovalac discipline, Radonjić nepoštovanje nije dobro podneo, pa se posle svađe odlučio na suspenziju od dve utakmice za Amerikanca.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić je zbog svađe suspendovao Amerikanca na dve utakmice

O'Brajant neće nastupiti na predstojećem meču sa Asvelom, a ukoliko ne poboljša stav, mogao bi uskoro da bude uklonjen iz ekipe, i to permanentno.

Zvezda već pregovara sa Vladimirom Štimcem o novom povratku, tako da O'Brajantov eventualni odlazak neće preteško pati navijačima Zvezde.

 

 

 

Crveno-belima nikako da krene, ni Obradović, a sada ni Radonjić, ne uspevaju da pronađu pravu ravnotežu, ali pozitivnih strana ima, pa bi sa boljom atmosferom u svlačionici miljenici "Delija" mogli upravo protiv Asvela da počnu da se pentraju sa dna tabele Evrolige, gde su trenutno na predzadnjem mestu sa skorom od 7-15. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asbgd

29.01.2021 19:41

Jasno je da neki od Zvezdinih Amerikanaca nemaju šta da traže u klubu renomea poput crveno-belih, pa je O'Brajant to samo još jednom potvrdio....hahahahaha