BOLAN PORAZ: Filipovski OTKRIO - jedan detalj je REŠIO MEČ!

Autor:

Sport

27.01.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana izgubili su u gostima od Lokomotive Kuban sa 74:67, trener crno-belih je pokušao da pronađe razloge novog poraza!

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula- rekao je Filipovski.

- Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno- dodao je trener Partizana.

Crno-beli posle tri odigrane utakmice u Top 16 fazi Evrokupa imaju učinak od jedne pobede i dva poraza.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com

Bek Partizana Markus Pejdž je istakao da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

- Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kroford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu- rekao je Pejdž.

 

- Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane- dodao je.

Naredni duel Lokomotive i Partizana na programu je naredne srede od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading