Olimpija bolja od Olimpijakosa, Barselona deklasirala Zenit u Evroligi!

Autor:

Sport

26.01.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanezi nisu imali većih problema sa Atinjanima, dok su Španci Ruse potpuno nadigrali u nastavku Evrolige.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Kostas Slukas u prodoru protiv Olimpije

Crveno-beli iz Grčke gubili su ceo meč, pa je na kraju Olimpija pobedila 90:79.

Saša Vezenkov i Kostas Slukas dali su sve od sebe da izbegnu poraz, ali ni njihovih kombinovanih 35 poena, 14 skokova i devet asistencija nisu bili dovoljni za trijumf, ali je zato bivši "propali transfer" Zvezde Kevin Panter u dresu Italijana ubacio nerealnih 27 poena uz pet asistencija. 

Olimpija nastavlja da melje, sada sa 12-6 zauzima 3. mesto u Evroligi, pa ambicije iz dana u dan rastu. Olimpijakos sa skorom od 9-10 zauzima 11. mesto.

Ni na utakmici Barselone i Zenita nije bilo neizvesnosti, pošto su Španci zahvaljujući dominantnoj drugoj i trećoj deonici rešili stvari dosta rano. Barsa je Ruse savldal rezultatom 85:81. 

RepublikaFoto: Euroleague.net
Barsa nije imala većih problema sa Zenitom

Kevin Kurik nastavio je da briljira sa distance sa 16 poena i 3-3 za tri, dok je Arturas Gudaitis bio najbolji u redovima Zenita sa 11 poena i pet skokova.

 

 

 

"Blaugrana" ostaje neprikosnovena na prvom mestu, dok Zenit pomalo iznenađujuće i dalje čvsto drži 4. poziciju u evropskoj eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading