NEMOGUĆE: Klub najboljeg igrača u Evropi NIJE PUSTIO NA DEDINU SAHRANU, SADA SLEDI OPAKA ODMAZDA!

Autor:

Sport

26.01.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svlačionici CSKA trenutno bukti veliki požar.

RepublikaFoto: Starsport
Majk Džejms nalazi se na izlaznim vratima u Moskvi

Pomalo nerealno, košarkaškim svetom eksplodirala je informacija da možda i najbolji košarkaš u Evropi, Majk Džejms, napušta CSKA iz Moskve.

Kako prenose Fabricijo Lorenci, Domantas Urbonas i grčka "Gazeta", Džejmsa klub nije pustio na dedinu sahranu, pa on, logično, traži ekspresan raskid ugovora i odlazak iz Rusije po hitnom postupku.

Nejasno je ko je doneo tako strogu odluku, ali je definitivno svom klubu napravio veliki problem, pošto je Džejms otpratio CSKA sa svih društvenih mreža, a na meč sa Albom u Berlinu nije ni otputovao.

Da nešto žestoko ne štima između Džejmsa i CSKA bilo je jasno po završetku utakmice sa Fenerbahčeom (83:89) prošlog petka kada je Amerikanac žestoko reagovao na komentare trenera Dimitrisa Itudisa, a potom se upustio u raspravu i sa pojedinim saigračima.

RepublikaFoto: Starsport
Itudis i Džejms ušli su u raspravu pri kraju prošlog meča, a sada je jasno i zašto

Kako su pisali ruski mediji ta reakcija je bila posledica na odluku kluba da ga ne pusti na sahranu nedavno preminulog dede koji ga je odgajio.

Najbolji strelac Evrolige tako će se osvetiti klubu koji bez njega možda i nije više pretendent na evropski tron, dok njega bez sumnje čeka poziv nazad u NBA.

 

 

 

Početkom sezone pričalo se o interesovanju Boston Seltiksa i Filadelfija Seventisiksersa, tako da bi jedan od najtalentovanijih momaka iz SAD ikada na starom kontinentu mogao od njega uskoro i da se oprosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading