POSLE PANIKE U HUMSKOJ, SAMO ON NIJE OTPUTOVAO: Može li Partizan do PODVIGA u Krasnodaru?

Autor:

Sport

26.01.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan na paklenom ispitu!

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
KK Partizan

Zbog pojave virusa korona u redovima crno-belih otkazana utakmica sa FMP u ABA ligi, a u pitanje se dovelo i putovanje košarkaša Partizana u Rusiju na meč trećeg kola Top 16 faze Evrokupa protiv Lokomotive koji se igra ove srede od 17.30.

Međutim, posle dodatnih testiranja, nije potvrđeno prisustvo virusa kod igrača, pa se tako kompletna ekspedicija "parnog valjka" posle jučerašnjeg treninga uputila u Moskvu, a potom u Krasnodar. Kompletna, ako uzmemo uz obzir da je Kodi Miler Mekintajer već bivši i da je ostao u Beogradu.

 

 

 

Pred izabranicima Saše Filipovskog je izuzetno bitan duel koji umnogome može odrediti dalji rasplet grupe F. Ruski predstavnik je doživeo dva poraza u dosadašnjem toku top 16 faze i bez ikakve sumnje svim snagama pokušati da sačuva šanse za plasman u četvrtfinale.

Crno-beli, sa druge strane, u meč ulaze deficitarni na poziciji organizatora igre, ali dovoljno odmorni da u Krasnodaru naprave podvig zlata vredan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading