SAMO ZBOG EVROPE: Posle BOMBE u Madridu Račić OTKRIO gde NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

26.01.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski veznjak.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši vezista Crvene zvezde Uroš Račić

Vezista Valensije Uroš Račić istakao je u intervjuu za "Mocartsport" da svoju budućnost vezuje za klub sa "Mestalje", a cilj mu je da se sa "slepim miševima" plasira u Evropu.

Moja budućnost je vezana za Valensiju. Ovo je moj klub i voleo bih da se u budućnosti predstavim u još boljem svetlu, pa i da sa klubom igram u Evropi. Ako ne ove, onda sledećih sezona. Nastojaću da igram najbolje što mogu i svakog dana težim ka još boljem sebi. Za koliko će to biti dovoljno, ne znam, ali trudiću se i videćemo - ocenio je Račić.

On je pažnju na sebe skrenuo u nedelju uveče, kada je postigao spektakularan gol na stadionu "Vanda Metropilitan" u porazo od lidera Primere Atletika (1:3).

Podsetimo, ovo je bio Račićev prvenac u dresu Valensije, gde se vratio posle odlične prošle sezone koju je proveo na pozajmici u portugalskom Familikau.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading