RADIKALAN POTEZ RADONJIĆA: Amerikanac SKLONJEN IZ TIMA!

Autor:

Sport

29.01.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Asvel u okviru 23. kola Evrolige, a pored Džordana Lojda koji se povredio na meču sa Efesom, i Marka Simonovića koji se nije vraćao posle pozitivnog testa na koronu, Dejan Radonjić neće moći da računa na još jednog igrača!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Ali, ovog puta svojom voljom, pošto je rešio da suspenduje Džonija O'Brajanta na dva meča, tako da Amerikanac neće igrati protiv Asvela u Beogradu, a ni u narednom kolu ABA lige kada će crveno-beli odmeriti snagu sa Megom.

Zvezdin trener dao O'Brajantu samo nekoliko minuta protiv Efesa, tokom kojih je Amerikanac uputio dva nerezonska šuta i više se nije vraćao.

RepublikaFoto: Euroleague.net

Radonjić ga je uveo u igru u finišu prve četvrtine, posle čega je Amerikanac najpre napravio faul na Brajantu Danstonu za slobodna bacanja, a onda je u "vezanim" Zvezdinim posedima uputio teške šuteve.

 

Radonjić je sačekao da se završi uvodna četvrtina, posle čega ga je ostavio na klupi i više ga nije uvodio, a onda se odlučio i na ovaj radikalan potez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading