Zavisna sam od masturbacije, najviše na poslu: Ispovest Beograđanke koja se našla u bezizlaznoj situaciji

Autor:

Lifestyle

29.01.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenucima kad bi bila pod pritiskom otišla je u kupatilo, zaključala se u toalet i sela na wc šolju sa spuštenom daskom. Počelo je kao zabava i preraslo u zavisnost, no - pomaže kod stresa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Još se sećam kad sam prvi puta masturbirala na poslu. Bila sam sigurna da će me uhvatiti, ili da će, kad se vratim u kancelariju, svi primetiti šta sam radila. Zaključala sam se u wc i sve je trajalo oko pet minuta i - naravno - niko ništa nije primetio - priča anonimna žena koja je na Internetu priznala da je zavisnica o masturbiranju na poslu.

Počelo je kao nevina zabava, no ubrzo je postala zavisna o tome. Da bi se lakše nosila s pritiscima posla, jednostavno bi odšetala do wc-a i posvetila se uživanju. Kaže kako je uvek imala jaki seksualni nagon te kako se dečko Marko i ona seksaju barem jednom dnevno, odnosno najčešće dva puta, a ponekad i više.

- Uživam u tome i smatram da je zaista uzbudljivo, pa mi je seks uvek u mislima, kaže. Budući da je menadžerka u jednoj poznatoj Beogradskoj firmi i upravlja velikim timom, radi pod velikim pritiskom, pa nema vremena za sebe dok ne ode u wc.

'Smanjilo mi je stres i navukla sam se'

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Foto: Ilustracija

- Kako su svi očekivali nešto od mene i bila sam pod stresom zbog prezentacije koju moram održati, otišla sam u toalet, zaključala se u kabini, iako nisam trebala na wc, i sela na wc šolju sa spuštenom daskom. Iznenadilo me koliko se mogu uzbuditi tamo pod tim fluorescentnim svetlom, u središtu zgrade u kojoj rade stotine ljudi.

- Nakon što sam postigla orgazam, osećala sam se puno bolje, što mi i nije bilo iznenađenje, jer bih se uvek nakon orgazma osećala odlično. Zato često masturbiram kad legnem u krevet, kako bih se lakše opustila i utonula u san - priča žena o tome kako je odlučila masturbirati na poslu prvi puta.  

- Iako sam bila sigurna da će svi znati što sam napravila, niko nije ni trepnuo kad sam se išunjala iz toaleta. Nastavila sam da radim održavši prezentaciju i praktično lako odradila poslepodnevne sastanke. Od tog dana počela sam da čekam trenutak kad ću se moći maknuti u toalet da 'obavim' šta trebam. Postala sam brza u tome. Fascinantno je koliko se brzo mogu napaliti i pre nego se povučem u wc. Ponekad bih pre odlaska u toalet pogledala neki pornić ili erotsku priču na svom mobitelu - nikad na kompjuteru od firme! - pa onda priuštila nekoliko minuta posvećenosti sebi, kaže.

Orgazam kao odgovor na sve probleme

Dodaje kako je njen dečko poludeo kad je čuo za to. 

Foto: Ilustracija

- Ponekad bih snimila nekoliko fotografija koje bih mu poslala, no prestala sam ga zvati za vreme masturbiranja, jer se trudim da budem što tiša. S vremenom sam shvatila da je 'odlazak u toalet' postao način na koji sam se nosila s teškim danom na poslu, a onda sam to počela raditi pametnije - otišla bih u toalet odmah ujutro, prije nego što je išta moglo poći po zlu.

- To mi je pomalo počelo smetati, jer sam, razmišljajući stalno o tome kad bih se mogla opet povući na samo, često gubila koncentraciju na sastancima. To je postao odgovor na sve moje probleme, sve dok moja opsesija masturbacijom nije postala problem, kaže.

Dodaje kako je to i dalje muči, ali se pomalo uči nositi s tim.

- S vremenom sam na večer počela gubiti interesovanje za seks s Markom jer sam tokom radnog vremena iskoristila celi svoj seksualni nagon. Kad me pitao imam li neku aferu, znala sam da moram nešto promeniti. Imala sam aferu sa samom sobom. Zato sam pokušala osmisliti druge načine za to da se oslobodim stresa, poput razgovora s kolegom, ili odlaska na kafu. Nije isto, ali nisam životinja i znam da seksualni čin  treba sačuvati za trenutke kad si sam, ili barem s nekim posebnim, kao što je moj dečko, kaže žena.

U ispovesti kaže kako i dalje masturbira u toaletu na poslu nekoliko puta nedeljno, no radi na tome da se oslobodi te navike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading