HILJADU ŽENA OTKRILO SVOJE NAJINTIMNIJE TAJNE: Poznato je kada žene najviše uživaju u SE*SU! Potpuno je NEOČEKIVANO

Autor:

Lifestyle

29.01.2021

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki čovek će na različit način odgovoriti kada je i da li je doživeo vrhunac svog seksualnog života.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Kada se govori o godinama, teško je precizno odgovoriti da li su ljudi najzadovoljniji kao tinejdžeri, ili možda kada napune tridesetu.

Kod žena je situacija još specifičnija, jer uvek mora da se vodi računa o hormonima, trudnoći, menopauzi…

Takođe, ne postoji ni jasno definisan odgovor šta je za nekoga vrhunac seksualnog života – retko ko će odgovoriti da je to onaj period kada je mogao da doživi 4,5 orgazama za noć.

Mnogo je faktora koji uslovljavaju odgovor na ovakvo pitanje: opuštenost, ljubav, rizik, intimnost, avantura, seksualna želja, uzbuđenje…

Zbog svega ovga veoma je zanimljivo pogledati šta pokazuju rezultati ankete u kojoj je učestvovalo 1.000 žena, koje su odgovarale na pitanja o svom seksualnom životu.

Ono što je sigurno je da se seksualni vrhunac života može definisati kao period vašeg života kada ste najviše uživali u seksu i kada ste maksimalno zadovoljeni. Vrhunac se može dogoditi u bilo kojem periodu vašeg života, pa čak i u nekoliko navrata.

Na iznenađenje mnogih, čak 89 odsto dama između 45 i 55 godina starosti je izjavilo da sada najviše uživaju u seksu, a da sve bude još pikantnije, žene u petoj i šestoj deceniji života su ubedljivo najraspoloženije za eksperimentisanje u krevetu.

Možda je to najbolje definisala jedna gospođa u pedesetim godinama, koja je: "Radila sam stvari koje me je sramota da priznam. To mi ranije nikada ne bi palo na pamet, ali sada sam to uradila, i uživala sam u tome", piše DailyMail

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading