Zvezda ISPUNILA ŽELJU TRENERU, Radonjić DOBIO VELIKO POJAČANJE pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

26.12.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić vratio se u Crvenu Zvezdu posle nekoliko godina lutanja po Evropi, pa će sada sa crveno-belima pokušati da nastavi tamo gde je stao sa triplom krunom 2017. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić zarađivaće znatno više nego prvi put na Malom Kalemegdanu

Crnogorski stručnjak svojevremeno je stigao u tabor crveno-belih kao nedokazan, ali veoma talentovan, trener Budućnosti, pa je rezime razvijao na Malom Kalemegdanu.

Kada je sa Zvezdom ostvario većinu onoga što je zacrtao, produžio je dalje, ka Evropi i Bajernu. 

Sada kada se među crveno-bele vraća kao vrsni stručnjak sa iskustvom u inostranstvu, logično da će Radonjić zarađivati više nego tokom prvog mandata.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjić je najtrofejniji stručnjak u istoriji Zvezde, pa skuplji ugovor nimalo ne čudi

Dok brojke sa njegovog starog ugovora nisu poznate, novi koji je potpisao sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem biće vredan basnoslovnih 30,000 evra mesečno, iliti 360,000 evra godišnje, pa nema sumnje da je Radonjićev ugovor "pojačan".

Čelnici kluba očigledno veruju da najtrofejniji stručnjak u klupskoj istoriji može da vrati Zvezdu na put stare slave, pa su spremni da plate kako bi ostvario zacrtano.

 

Pred Radonjićem je prvi veliki izazov već u nedelju, kada Crvena zvezda gostuje Igokei, dok će za kraj godine dočekati Panatinaikos u 17. kolu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading