ODMAH NA PRVOM TRENINGU: Radonjić povukao DRASTIČAN potez!

Autor:

Sport

25.12.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija među zvezdašima se ne stišava.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda
Prvi trening Dejana Radonjića po povratku na klupu Crvene zvezde

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić vratio se na klupu Crvene zvezde, a u petak je i održao prvi trening sa ekipom.

Kao što je i najavio u prvoj izjavi po povratku na Mali Kalemegdan, Radonjić će od samog starta insistirati na napornom radi sa igračima kako bi podigli formu, pre svega za nastupajuće izazove u Evroligi.

Dejo će insistirati prevashodno na defanzivi, koja je njegov zaštitni znak, a prvi duel koji će crveno-beli odigrati na programu je u nedelju od 17 časova protiv Igokee u Laktašima.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda
Trofejni trener crveno-belih Dejan Radonjić

Dejo je u petak na raspolaganju imao sve košarkaše, osim Džordana Lojda koji je u kućnoj izolaciji jer je zaražen koronavirusom.

Crveno-belima se pridružio i centar Lendri Noko, čiji ugovor je ponovo aktiviran, nakon što je dobio medicinsku dozvolu od lekara iz SAD da može opet profesionalno da se bavi košarkom.

Vatreno krštenje Dejana Radonjića u svom drugom mandatu zakazano je za dva dana, a "Delije" ga sa nestrpljenjem iščekuju...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading