RADONJIĆ VEĆ ŠALJE "DELIJE" U EKSTAZU: Kada budu videli KO STIŽE na Mali Kalemegdan, ONESVESTIĆE SE!

Autor:

Sport

25.12.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti obelodanjene su u vezi sa najnovijim pojačanjem Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Džejkob Pulen navodno je na meti crveno-belih!

Dejan Radonjić sada je i zvanično novi trener Crvene zvezde, pa logično planira obnovu tima.

Emanuel Teri ekspresno je liferovan iz ekipe, mada je i Obradović to imao u planu, pa se polemiše ko bi mogao prvi da se pridruži svojevremenom osvajaču triple krune sa crveno-belima.

Željni poboljšanja, "Delije" pucaju ka zvezdama, pa po društvenim mrežama sugerišu kojekakve nebuloze, ali jedna ideja koja je potpuno realna jeste dovođenje Džejkoba Pulena!

Na društvenim mrežama čak su se pojavile spekulacije da je čak i predsednik kluba Nebojše Čovića najavio dolazak sjajnog američkog pleja.

Ukoliko niste upoznati sa njegovim rezimeom, Džejkob Pulen Amerikanac je koji nastupa za reprezentaciju Gruzije.

Visok je 185 centimetara, igra poziciju pleja.

Pulen je bez sumnje jedan od najboljih plejeva na celom kontinentu

Od kada 2011. nije izabran na NBA draftu, Pulen sa velikim uspehom nastupa širom starog kontinenta, pa je tokom karijere oblačio dresove Hapoela iz Jerusalima, Virtusa, Barselone, Sevilje, Brindizija, Cedevite, Himkija i Mornara.

Sa Barsom je bio šampion, kao i sa Cedevitom (sa kojom je osvojio i dva kupa Hrvatske), dok je čak dva puta bio u idealnom timu ABA lige.

 

 

 

Možda je u 31. godini Pulen izgubio korak ili dva, ali njegova tehnička sposobnost neće dozvoliti da nivo njegove igre drastično opadne, pa bi u taboru crveno-belih bio dašak svežeg vazduha posle odlaska Tejlora Ročestija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading