RADONJIĆ NE ČASI ČASA: Nije još ni stigao, a iskusni stručnjak VEĆ JE DOGOVORIO POJAČANJA!

Autor:

Sport

25.12.2020

09:39 >> 09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla je romansa između Crvene zvezde i Saše Obradovića, pa se sada Dejan Radonjić vraća na mesto najvećeg uspeha u karijeri, ali ko sve stiže sa njim?

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić vratio se na mesto stare slave, ali ko sve stiže sa njim?

Obradović odlazak označio je kraj saradnje i sa njegovim asistentima Milenkom Bogićevićem i Bogdanom Karaičićem, kao i sa kondicionim trenerom Duškom Markovićem, pa sada crnogorski stručnjak planira da dovede "svoje ljude".

Priča se o o povratku Nikole Birača, koj je već sarađivao sa Radonjićem tokom prošlog mandata na Malom Kalemegdanu, dok Saša Kosović ostaje na poziciji na koju ga je Radonjić postavio još davne 2011. godine.

I dalje se traži glavni pomoćni trener i kondicioni trener, ali i za te pozicije postoje favoriti.

Velibor Radović i Dragan Gačević veoma su bliski sa bivšim trenerom Bajerna, pa se smatra da bi oni mogli da raskinu ugovore u Kini, odnosno Mornaru, kako bi se pridružili Radonjiću u Srbiji i Evroligi.

 

 

 

Drugi Dejan na klupi Zvezde nema previše vremena da popuni ove pozicije, pošto već u nedelju gostuje Igokei, a pred Novu Godinu Panatinaikosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading