Rokada u Denveru: Klub NAPUŠTA DEFANZIVNI AS, STIŽE MILJENIK DULETA VUJOŠEVIĆA!

Autor:

Sport

10.11.2020

10:04 >> 10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi ne miruju pred otvaranje košarkaške pijace, pa se pozicioniraju što bolje moguće za juriš na titulu sledeće sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Davis Bertans (sredina) mogao bi da bude novi član Denver Nagetsa

Već smo vam pisali o potencijalnim dolascima Džrua Holideja i Alekseja Pokuševskog, ali smo sada dobili informaciju koja bi mogla da promeni izgled ove ekipe iz korena.

Naime, ekipa iz Kolorada mogla bi da ostane bez Džeramija Granta, a u slučaju da do toga dođe, oni bi mogli da ga zamene bivšim igračem Partizana Davisom Bertansom!

Situacija sa Grantom dosta je komplikovana. On je odigrao odličnu sezonu, posebno je blistao u plejofu protiv timova iz Los Anđelesa, ali bi upravo ta sjajna forma mogla da ga udalji od  Nikole Jokića i ekipe.

Za njega su ozbiljno zagrizli Niksi, Hoksi i Sansi, tri ekipe koje još uvek imaju prostora u budžetu, dok se čitav niz timova bez novca interesuje za opciju "potpiši-i-trejduj", gde bi Grant produžio ugovor sa Denverom pa onda bio trejdovan.

 

 

 

Nagetsi bez sumnje mogu da mu ponude odličnu ulogu i šansu za osvajanje titule, ali je novac jedna stvar koja im fali.

Ukoliko do nesrećnog raskida dođe, Bertans bi mogao da bude pravo rešenje da popuni rupu.

Iako nije toliko dobar kao Grant u defanzivi, u napadu je barem troduplo bolji, pa bi pored dva plejmejkera poput "Jokare" i Mareja samo nebo moglo da bude njegov plafon.

Ima Bertans 28 godina, ali to ne znači da ne može još uvek da napreduje. To je radio iz godine u godinu od kada je 2014. napustio beogradske crno-bele, pa je došao do impresivnih proseka od 15,4 poena, 4,5 skokova i 1,7 asistencije po utakmici u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a da ne pominjemo šut za tri koji je pogađao 42,4% vremena, i to sa 8,7 pokušaja po meču!

Bilo kako bilo, pred Denverom je teška odluka, pa se samo nadamo da će Tim Koneli i ekipa izabrati put koji će našem Jokića da odvede pravo na NBA tron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading