Denver dovodi MELEM ZA NAJBOLNIJU RANU: DEFANZIVNI GENIJE STIŽE KOD JOKIĆA!

Autor:

Sport

06.11.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić i njegovi saigrači konačno bi mogli da se nađu u finalu plejofa sledeće godine, ako je verovati neverovatnim vestima koje nam stižu iz Amerike!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagets

Ekipa Denver Nagetsa nalazi se u procesu identifikovanja glavnih meta pred početak prelaznog roka u NBA, a informacija da su odabrali jednog od najboljih odbrambenih igrača u ligi prosto oduševljava!

U pitanju je Džru Holidej, a ako se glasine ispostave kao istinite, ovaj iskusni momak koji može da pokrije obe bekovske pozicije trebao bi da bude rešenje za dobro-poznate muke ekipe Majkla Melouna u defanzivi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džru Holidej u duelu sa Džamalom Marejem

Nagetsi imaju napad koji ruši rekorde, Jokić i Džamal Marej apsolutno su nezaustavljivi, ali kada dođe do druge strane košarke, jedini oslonci tima iz Kolorada bili su Džerami Grant i Pol Milsap.

Milsap polako gazi ka četvrtoj deceniji života, dok će Grant kao slobodni agent testirati tržište.

To Denveru ne ostavlja previše opcija zbog manjka finansijske fleksibilnosti, pa bi trejd za Holideja mogao da reši taj problem.

Član jedne od najmnogobrojnijih porodica u NBA postao je "persona non grata" u Nju Orleansu od kada su se okrenuli podmlađivanju i renoviranju ekipe, pa ovog 30-godišnjaka vide kao čip kojim taj proces mogu da ubrzaju.

Džru Holidej je do sada u elitnom košarkaškom nadmetanju samo jednom bio Ol-star, dok je član idealne defanzivne petorke bivao dva puta, 2018. i 2019. godine.

 

U karijeri je prosečno beležio 15,9 poena, 6,4 asistencije, četiri skoka i 1,5 ukradenu loptu po utakmici, čime bi komotno postao treći najbolji igrač Nagetsa.

Njegova cena nije baš najjasnija, imajući u vidu da mu ugovor ističe sledeće sezone (ima igračku opciju) i da je već sa pogrešne strane tridesete, ali bi paket koji sadrži kombinaciju Gerija Herisa ili Vila Bartona, Bola Bola ili Montea Morisa plus pik prve runde mogli da budu dovoljni da Denveru stave melem na najbolniju ranu koju imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading