Murinjo ZAPEO ZA SRBINA: Partizanovo dete NA KORAK OD PREMIJER LIGE!

Autor:

Sport

06.11.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema Žoze Murinjo odabrao je čoveka koji će biti vođa njegove odbrane u godinama koje dolaze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativac Srbije Nikola Milenković na meti je evropskih velikana

Na oduševljenje svih navijača Partizana i Srbije, taj čovek je ni manje ni više nego Nikola Milenković!

Portugalski stručnjak potpuno je oduševljen "Blekijem" i njegovim nastupima u Fjorentini, pa je brže-bolje skočio na priliku da ga dovede pre nego što mu cena eksplodira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković prvi je pik Žozea Murinja na poziciji centralnog defanzivca

Totenhem kuburi na poziciji štopera, Davinson Sančez nastupa ispod očekivanja dok je Tobi Aldervereld sve stariji i sporiji, tako da miljenik "Grobara" zaista deluje kao pravo rešenje.

 

Moraće Murinjo da se izbori i sa drugim velikanima za njegov potpis, pošto se nagađa da Milenkovića žele još i Inter i Atletiko Madrid. Njegova trenutna cena je 28 miliona evra, ali ako je suditi po transferima drugih vrhunskih centralnih bekova poput Van Dajka i Megvajera, "Bleki" bi mogao da košta bliže 50 miliona evra. 

Oni možda mogu da ponude bolje plaže i lepše žene, ali se u Premijer ligi još uvek igra najbolji fudbal na planeti, tako da se nadamo da ćemo Nikolu Milenkovića uskoro videti na terenima kojima su svojevremeno gospodarili Nemanja Vidić, Bane Ivanović i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

10.11.2020 16:20

Ne lupajte gluposti.Menadzer svakog prelaznog roka zeli da prodao ovu kiksaru negde i non stop izmislja kako ga neki veci klub rtrazi a zapravo ga niko nece jer decko nema pojma sa fudbalom.Nije Murinjo toliko glup da baca pare za neku kiksaru.