Vladimir Stojković o BORBI SA KORONOM: OVO JE PRITAJENO ZLO, TOTALNO ME SLOMILO!

Autor:

Sport

03.11.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković opisao je kako su problemi sa koronavirusom počeli u njegovom slučaju.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

On je zapravo u autobusu na putu ka stadionu pred meč sa Mačvom osetio da ima temperaturu.

Dva dana kasnije saznao je da je pozitivan na Covid-19.

- Sve se izdešavalo nenormalno brzo. Imali smo test dva dana pred utakmicu sa Mačvom na kojem sam bio negativan, sve je praktično bilo u najboljem redu i na dan utakmice. A onda sam odjednom u autobusu osetio neprijatnost, nelagodu i zatražio od doktora da mi izmeri temperaturu. Slomilo me maltene u trenutku i test u ponedeljak je pokazao da sam pozitivan- rekao je Stojković za "Večernje novosti".

Stojković kaže da mu nije jasno kako ga je virus "zakačio".

- Zaista ne znam. Dešavalo se često i da se šale na moj račun, jer sam previše oprezan, sve mere predostrožnosti i distancu sam stalno poštovao. Pa ja u kući imam sigurno 500 maski, svuda sa sobom nosim alkohol i koristim ga konstantno za dezinfekciju. Zaista mi nije jasno kako se ovo dogodilo - dodao je on.

 

 

 

Na kraju, imao je poruku za sve.

- Čuvajte se ljudi, ovo je ozbiljno zlo. Ne zanemarujte savete stručnih ljudi nikada, jer tek kada se nađete u ovoj situaciji možete da shvatite koliko virus korona može da bude opasan - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading