ODVRATAN GEST ZVEZDINOG GRUBIJANA: Povredio Sumu, dobio crveni, a onda je PONAŠANJEM ZGROZIO JAVNOST!

Autor:

Sport

18.10.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seku Sanogo ostaće upamćen isključivo po lošem kada je 163. večiti derbi u pitanju, a ako njegovo nesportsko ponašanje na terenu nije bilo dovoljno, zadnji vezni Crvene zvezde napravio je gaf kojim je zagarantovao lošu reputaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Seku Sanogo bio je u centru pažnje na večitom derbiju, ali nažalost ne zbog svojih igračkih sposobnosti

Seku Sanogo najpre je raskrvario Sejdubu Sumu brutalnom intervencijom, da bi potom teatralno pao u šesnestercu Partizana i iznudio krajnje diskutabilan penal za svoj tim, penal koji je Zvezdi na kraju doneo i bod. Trio nesportskih poteza Afrikanac je kompletirao kada je u nadoknadi vremena zaradio drugi žuti karton, posle kog je jednim potezom razjario fudbalsku javnost u Srbiji.

Naime, Sanogo je na putu ka svlačionici stručnom štabu Partizana pokazao srednji prst, iznerviran negodovanjem crno-belih zbog njegovog ponašanja.

Iako njegov crveni karton Zvezdu nije koštao tri boda, Sanogoa će ovakvo ponašanje i te kako koštati u očima fudbalske javnosti, koja ne gaji simpatije prema igračima poput njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading