ZA NEVERICU: Najveće pojačanje Partizana DVE GODINE VAN TERENA!

Autor:

Sport

03.11.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede su sastavni deo fudbala, ali nažalost postoje igrači koji se toliko često povređuju da budu označeni kao "trošna roba". Ipak, kada čujete koliko je najzvučnije "pojačanje" Partizana odsustvovalo sa terena, zavrteće vam se u glavi!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Žan Kristo Bajbek stigao je u Partizan kao veliko pojačanje nakon što je tokom karijere nastupao i za Pari Sen Žermen u kojem je i ponikao.

Ipak, duga pauza i činjenica da je van forme su sasvim sigurno uticali na povredu francuskog napadača kojeg čeka pauza do kraja 2020. godine.


Da li je to iznenađenje?

Sportski žurnal na naslovnoj strani iznosi podatak da je 27-godišnji Bajbek tokom karijere zbog povrede do sada odsustvovao više od dve godine, tačnije neverovatnih 838 dana!

 


Tako nešto je najavio i nekadašnji fudbaler Željko Petrović koji je bio asistent Diku Advokatu tokom njegovih dana na klupi Utrehta za koji je Bajbek svojevremeno nastupao.

- Bajbek je sklon povredama, neverovatno koliko je imao pehova u karijeri: odigra dve utakmice, pa ga nema šest?! Priča se ponavlja iz godine u godinu, prati ga u svakoj sredini gde ga put nanese. A, treneri ćute. Da, ćute, zato što znaju da pred sobom imaju kvalitetnog napadača. Ma, okrenuli bi odmah glavu da Bajbek ne vredi i posvetili se onima na koje u svako doba mogu da se oslone. S Bajbekom, na žalost, nikad ništa nije sigurno. Šteta. A, poseduje sve predispozicije za klasnog igrača - rekao je tada Petrović za Sport klub.

U Humskoj nikako da svane od početka ove sezone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading