PANIKA U HUMSKOJ: Korona se vratila? Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu...

Autor: telegraf.rs

Sport

02.11.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi golman Partizana, Vladimir Stojković testiran je na koronavirus!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Iskusni čuvar mreže se podrvgao testu zbog slabosti i temperature koja se javila u subotu, neposredno pred utakmicu sa Mačvom, a zbog kojih je iskusni čuvar mreže morao daostane van protokola iako je bio planiran da počne meč.

Stojković će u toku dana dobiti rezultate testa, ali trenutna stanje mu je takvo da oseća sve simptome virusa – slabost, temperaturu koja traje već tri dana, nedostatak apetita i nalazi se u kućnoj izolaciji.

- Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat ttesta. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura – rekao iskusni golman za Telegraf.

 

- Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da "pritiska" i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut – jasan je Stojković.

To praktično znači da Stojković, bez obzira da li rezultat današnjeg testa bude pozitivan ili negativan, gotovo sigurno neće biti na raspolaganju stručnom štabu na narednom teškom gostovanju protiv Spartaka u Subotici, pa će ga, baš kao i protiv Mačve, zameniti Nemanja Stevanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading