STEVANOVIĆ POTPISAO ZA SITI: Partizanu je NUĐENO DUPLO VIŠE - ovo su DETALJI UGOVORA!

Autor: mozzart sport

Sport

30.10.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Stevanović je novi fudbaler Mančester sitija!

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Kako javlja Mozzartsport Stevanović je u petak uspešno prošao lekarske preglede u jednoj beogradskoj klinici, obimna dokumentcija o zdravstvenom stanju poslata na Ostrvo i čim su se Englezi uverili da smetnji nema aktiviran je prethodni dogovor sa klubom iz Humske 1.

Ariljac je u glavnom gradu Srbije potpisao ugovor do juna 2025, s tim što neće odmah u tabor vicešampiona Premijer lige. Prema načelnom sporazumu crno-belih i Sitija, mladi reprezentativac ostaće na pozajmici do kraja ove sezone u Humskoj 1, potom staviti na raspolaganje novim poslodavcima, a oni proceniti može li da konkuriše za sastav Pepa Gvardiole ili će ga slati na novo kaljenje, što je realniji scenario.

 

Prema navodima Mozzart sporta, Mančester siti će Partizanu na ime obeštećenja platiti 6.500.000 evra.

Tržište je neumoljivo i na kraju će klub sa Topčiderskog brda dobiti skoro upola manje novca nego što je mogao prošle zime, kad je na stolu imao ponudu Nice u vrednosti od 12.000.000 evra.

Nezvanično, pominje se da su i Građani pristali na bonuse u reonu od oko 2.000.000 evra, međutim, da bi klauzule uopšte došle na dnevni red moraće Filip Stevanović najpre da zaigra za Siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading