Vučić i iguman Hilandara obišli gradilište Kampa prijateljstva! Iguman Metodije: Hvala CarGo za donaciju od 1.6 miliona

Autor: Republika

Vesti

10.11.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo i iguman Hilandara Metodije posetili su lokalitet u Sijarinskoj banji gde niče „Kamp prijateljstva“ sa smeštajnim kapacitetima za 200 dece iz ugroženih područja.

Foto: CarGo

Vučić je istakao da je za ovaj kamp CarGo izdvojio 1.6 miliona dinara, a da je prilikom susreta sa predsednikom opštine Medveđa dr Nebojšom Arsićem dogovoren i nastavak radova na izgradnji Kampa u Sijarinskoj banji.

„CarGo je ponovo tu da pomogne manastiru Hilandar u realizaciji tradicionalog humanitarnog Kampa prijateljstva. Srce mi je puno što će se nakon naše donacije nastaviti radovi i zaokruživanje celog kompleksa. Najsrećniji sam što u ime udruženja i svih naših članova mogu da doprinesem da deca iz ugroženih područja dobiju oazu mira i neko bolje lepše i srećnije detinjstvo”, rekao je Vučić.

Foto: CarGo

Arhimandrit Metodije zahvalio se udruženju CarGo i kompaniji CarGo Technologies na generalnom pokroviteljstvu ovog značajnog projekta.  

Poverenik manastira Hilandar za Srbiju Miloš Stojković je rekao da samo uz dobre ljude manastir Hilandar može da nastavi svoju humanu misiju, a da su u udruženju CarGo upravo takvi ljudi.

Foto: CarGo

Kamp prijateljstva predstavljaće mesto gde će se deca okupljati, učiti i širiti humanost, a činiće ga četiri zgrade u centru Sijarinske banje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading