Bratski duel u osmini finala: SRBI PROTIV CRNOGORACA!

Sport

06.09.2017

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ne bude nepredviđenih rezultata u poslednjem kolu Evropskog šampionata u košarci, sigurno je da će u osmini finala naši košarkaši igrati protiv Crnogoraca.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Bogdanović i Jović još jednom će udariti na Crnogorce

U grupi C gde se nalazi Crna Gora, situacija je manje-više jasna: Ukoliko naše južne komšije savladaju Rumuniju, a Španija pobedi Mađarsku, stvari na tabeli će biti sledeće: Prva će biti Španija, iza njih Hrvati, treću poziciju zauzeće Crna Gora, a četvrto Mađarska.

Nešto više komplikacija očekuje se u grupi D, gde se nalazi naša selekcija. Ukoliko Srbija savlada Belgiju u poslednjem kolu, a Letonija uspe da trijumfuje nad domaćinom Turskom, onda Srbija ide na Mađarsku u osmini finala sa prvog mesta u grupi.

Međutim, ako Turci ipak opravdaju ulogu favorita pred svojim navijačima, što je trenutno realniji scenario, Rusi uspešno odrade posao protiv Velike Britanije, a naši svakako pobede Belgiju, onda ćemo u elimiminacionu fazu ići sa drugog mesta u grupi. To znači da ćemo se ukrstiti sa trećim iz grupe C, a to će biti Crna Gora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading