EUFORIJA ZBOG SRBINA: Turci ludi za Bogdanom!

Sport

05.09.2017

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna stvar je kristalno jasna kada dođete u Istanbul - Bogdan Bogdanović je božanstvo!

RepublikaFoto: ST/B. Brezovac
NAVALA SA TRIBINA: Svi bi selfi sa Bogdanovićem

U to se uverio i novinar Srpskog telegrafa koji sa lica mesta prati dešavanja na Evrobasketu. Turci su fascinirani našim asom, zbog kojeg dolaze na sve mečeve Srbije. Od devojčica preko momaka, svi vole novu zvezdu Sakramenta, koji je nedavno napustio Fenerbahče.

U hali se mogu videti svakakvi transparenti, a najzanimljiviji je od jednog momka koji ima tri cilja u 2017. godini. Da završi fakultet, da nađe posao i upozna Bogdana Bogdanovića. Prva dva je uspeo, a mi mu želimo svu sreću da ispuni i treći.

RepublikaFoto: ST/B. Brezovac
BOŽANSTVO: Majice sa Srbinovim likom

- Bogdan je moj heroj, nikada nisam uživo gledao igrača kao što je on. Navijam za njega možda i više od reprezentacije Turske - rekao nam je mladić sa transparentom.

U Ulker areni na svakom koraku su i šalovi Partizana, koje opet nose Turci.

- Partizan sam zavoleo zbog Bogdanovića, a jedan od najlepših dana u životu mi je bio kada je odlučio da pređe u Fenerbahče. Sada sam tužan što je otišao u NBA - kaže Ibrahim.

RepublikaFoto: Starsport
CILJ ISPUNJEN: Turčin upoznao srpskog asa

Naravno, među fanovima najviše ima devojčica, neke idu toliko daleko da su spremne da se pobiju sa obezbeđenjem samo da bi prišle da se slikaju sa našim asom.

Svi su ludi za Bogdanovićem

Iako srpskih navijača nema mnogo u Istanbulu, spazili smo simpatičnu studentkinju koja je iz Novog Pazara došla u Istanbulu. O fenomenu "Bogdanović" kaže.

RepublikaFoto: Starsport
IDOL: Bogdan daje autograme klincima

- Ne mogu da opišem koliko Turci vole Bogdana, ma obožavaju ga. Moram da priznam da je i meni on omiljeni igrač iz reprezentacije - izjavila je simpatična navijačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading