FUDBALER ZGROZIO SVET SVOJOM IZJAVOM! Kako je mogao OVO da kaže?

Autor:

Sport

18.12.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su u šoku pred start finalne utakmice Mundijala.

FUDBALER ZGROZIO SVET SVOJOM IZJAVOM! Kako je mogao OVO da kaže?

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi protiv Saudijske Arabije

Fudbalske reprezentacije Francuske i Argentine sastaju se danas od 16 časova u finalnom meču Svetskog prvenstva u Kataru.

Pažnja celog sveta biće usmerena na stadion "Lusail", gde nas čeka pravi spektakl i susret dve ekipe koje će pokušati da dođu do svoje treće titule prvaka sveta.

Ipak, da ne bude sve sjajno u selekciji "trikolora" pobrinuo se Andre Pjer Žinjak, nekadašnji reprezentativac ove zemlje, koji je svojom izjavom šokirao sve u Francuskoj.

- Ja sam Francuz, ali volio bih da Argentina osvoji Svetsko prvenstvo jer je Leo Mesi to zaslužio svojom karijerom. Ponaša se kao pravi lider na terenu i to je zaslužio - rekao je Žinjak na opšte zaprepašćenje svih u domovini.

Foto: Tanjug/AP

Andre Pjer Žinjak u dresu meksičkog Tigresa

Sličnog mišljenja je i David Trezege, koji je sa "galskim petlovima" osvojio Mundijal 1998. godine, upravo u Francuskoj.

- Mesi zaslužuje titulu svjetskog prvaka, a ovo mu je posljednja šansa da tako nešto ostvari. Ljudi sanjaju o tome, cela Argentina igra za njega i odlično se slaže sa saigračima. Ceo tim pokazuje požrtvovnu igru - izjavio je Trezege za "AFP".

I dok se za Trezegeovu izjavu može pronaći opravdanje, jer je veći deo života proveo u Argentini, za Žinjaka Francuzi nemaju nikakvo razumevanje, pa ga mnogi nazivaju izdajnikom.

Veliko finale u Dohi počinje u 16 časova, a na centru terena će se naći poljski sudija Šimon Marčinjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading