ŠOK ZA FRANCUSKU U MINUT DO 12: Zvezda tima PROPUŠTA finale Mundijala?

Autor:

Sport

18.12.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti samo par sati pred sportski događaj godine.

ŠOK ZA FRANCUSKU U MINUT DO 12: Zvezda tima PROPUŠTA finale Mundijala?

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Mbapea i Žirua

Fudbalske reprezentacije Francuske i Argentine igraju danas od 16 časova meč velikog finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, a samo par sati pred taj duel, pojavile su se loše vesti za sve navijače "trikolora".

Naime, na poslednjem treningu pred finale, na terenu nije bilo Rafaela Varana, ali ni Olivijea Žirua, pa su počele da se šire glasine da sjajnog napadača nećemo gledati protiv Argentine.

Razlog izostanka Varana je poznat, on se zarazio virusom, baš kao i Konate i Rabio, pa je njegov nastup danas odavno pod znakom pitanja, ali dodatni problem bi za "galske petlove" bio izostanak Žirua.

Foto: Tanjug/AP

Olivije Žiru je u Kataru postigao četiri gola

Veruje se da je trening propustio čisto iz predostrožnosti, mada ne može da se zanemari činjenica da ipak postoji razlog za brigu. Njegov izostanak bi bio ogroman problem za Dešama, pošto napadač Milana igra fenomenalno na turniru, postigao je već četiri pogotka, pa se gotovo i ne oseća izostanak Karima Benzeme iz ekipe.

Sa druge strane, Dajot Upamekano je proteklih dana takođe imao problema sa virusnom infekcijom, ali je trenirao sa ostatkom ekipe pred veliko finale.

Meč između Francuske i Argentine se igra danas u 16 časova, na stadionu "Lusail", a obe selekcije će pred 90 hiljada ljudi pokušati da osvoje svoju treću "boginju". Argentina čeka na trofej od 1986. godine, dok je Francuska aktuelni šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading