SINIŠA, VELIKI SI! Ceo svet POKLONIĆE SE Mihi tik uoči FINALA Mundijala!

Autor:

Sport

17.12.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno zasluženo!

SINIŠA, VELIKI SI! Ceo svet POKLONIĆE SE Mihi tik uoči FINALA Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović napustio nas je u 54. godini, a od njega se oprašta čitava planeta.

Sve ovo desilo se uoči velikog finala Svetskog prvenstva koje će u nedelju odigrati Francuska i Argentina.

Ovaj meč je na programu od 16 časova, a počeće minutom ćutanja za Sinišu Mihajlovića.

Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, to je potvrdio i Arsen Venger.

 

 

Biće ovo sjajna akcija Svetske fudbalske organizacije koja će na ovaj način odati počast fudbaleru koji je učestvovao na Mundijalu 1998. godine. Siniša Mihajlović je tada u dresu Jugoslavije stigao do osmine finala Svetskog prvenstva. 

Mihajlović je u prvom meču našeg nacionalnog tima na turniru u Francuskoj postigao jedini gol u pobedi protiv Irana, naravno, iz slobodnog udarca. Zatim je Jugoslavija odigrala 2:2 sa Nemačkom kada je snagu njegovog udarca osetio Jirgen Klinsman kom je slomio rebro, a zatim je naša reprezentacija pobedila i Sjedinjene Američke Države sa 1:0.

U osminu finala su se "plavi" plasirali sa drugog mesta na tabeli i to samo zbog slabije gol razlike od Nemačke, a onda se desila čuvena utakmica protiv Holandije, prečka Predraga Mijatovića, gol Edgara Davidsa u finišu i poraz od 2:1.

Siniša Mihajlović je u dresu reprezentacije odigrao ukupno 63 utakmice na kojima je postigao deset golova, a bio je deo nacionalnog tima i na poslednjem Evropskom prvenstvu na kom smo učestvovali, tada pod imenom Jugoslavija, 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading