LIONEL MESI POVREĐEN? Argentinci STREPE pred finale Mundijala!

Autor:

Sport

16.12.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio nenadoknadiv hendikep za "gaučose".

LIONEL MESI POVREĐEN? Argentinci STREPE pred finale Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Sve oči svetske javnosti biće u nedelju, od 16 časova, biti usmerene ka stadionu "Lusail", gde će biti odigrano veliko finale Svetskog prvenstva u Kataru, između Francuske i Argentine.

Pred taj duel pojavila se informacija da bismo u finalu mogli ostati uskraćeni za nastup Lionela Mesija, legendardnog argentinskog fudbalera, i to zbog problema sa zadnjom ložom.

Ipak, sve navijače ove selekcije mogu da raduju reči Emilijana Martineza, golmana "gaučosa", koji je smirio fanove, makar za sada.

Ne, Mesi nije povređen. Setite se da smo sa Holandijom igrali 120 minuta, bila je za njega to teška utakmica, ali vidite da ima želju da odigra sve do kraja. Fizički je u redu, on je igrač utakmice svaki put - poručio je Martinez.

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Hulijan Alvarez

Selektor Lionel Skaloni je dao slobodan dan Mesiju, ali ne samo njemu, već i ostaloj desetorici koji su počeli susret sa Hrvatima, tako da ni taj podatak ne bi smeo da zabrinjava fanove. Takođe, dobra vest za Argentince je da su Anhel di Marija i Paulo Dibala trenirali sa ostatkom ekipe.

Kada se na to doda povratak Markosa Akunje i Gonzala Montijela, koji su propustili polufinalni meč zbog suspenzije, jasno je da će Argentina gotovo sigurno ući u nedeljni duel u najjačem sastavu, a jedina briga jeste povreda Papua Gomeza, koje je nedavno povredio članak.

Meč u nedelju počinje u 16 časova, a obe selekcije će se boriti za svoju treću svetsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading