STRAŠNE SCENE U BERLINU! Eksplodirao največi smaostojeći akvarijum na svetu, krhotine i ribe rasute svuda po ulici! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

16.12.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voda i staklo izlili su se i na ulicu.

STRAŠNE SCENE U BERLINU! Eksplodirao največi smaostojeći akvarijum na svetu, krhotine i ribe rasute svuda po ulici! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug-AP

U centru Berlina eksplodirao je jutros najveći samostojeći cilindrični akvarijum na svetu u kojem se nalazilo oko 1.500 egzotičnih riba, a dvoje ljudi je povređeno komadićima stakla, saopštile su hitne službe.

Berlinska policija saopštila je na Tviteru da je pričinjena ogromna šteta.

Akvarijum visine 14 metara nalazio se u kompleksu u kojem se nalazi i hotel "Radison", muzej, prodavnice i restorani.

Hitne službe zatvorile su glavni put pored kompleksa koji vodi od Aleksanderplaca prema Brandenburškoj kapiji zbog velike količine vode koja se izlila iz akvarijuma, a put, kao i trotoari van kompleksa bili su zatrpani krhotinama stakla, preneo je Rojters.

Autobusi su poslati u kompleks da obezbede gostima hotela da napuste zgradu, dok je temperatura u Berlinu bila oko minus sedam stepeni, navela je policija na Tviteru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading