TUGA U HRVATSKOJ: Povredio se HEROJ - otpao za meč sa Marokom!

Autor:

Sport

16.12.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno loša vest za Hrvate pred meč za bronzu.

TUGA U HRVATSKOJ: Povredio se HEROJ - otpao za meč sa Marokom!

Foto: Tanjug/AP

Josip Juranović, desni bek reprezentacije Hrvatske, neće igrati u sutrašnjoj utakmici za treće mesto na Svetskom prvenstvu, koju naše komšije igraju protiv Maroka, prenosi "Index".

Desni bek Hrvatske je povredio list i moraće da pauzira desetak dana kako bi se potpuno oporavio. Povredu je zaradio u polufinalnoj utakmici protiv Argentine, u kojoj je Hrvatska izgubila 3:0, a tada je igru napustio u 70. minutu.

Juranović je bio sjajan u četvrtfinalnoj utakmici protiv Brazila, a bio je i najbolji igrač na terenu, posebno u prvom poluvremenu. Bio je pravovremen u defanzivnim reakcijama i veoma opasan u završnoj trećini terena, a dobro je nastavio i u drugom poluvremenu te produžecima.

Foto: Tanjug/AP

Josip Juranović u duelu sa Lionelom Mesijem

Zbog dobrih igara u Kataru postao je hit među ostalim evropskim klubovima, a spominjalo se da ga prati i Barselona.

Protiv Maroka će ga verovatno zameniti Josip Stanišić, mladi fudbaler Bajerna iz Minhena, kojem će to biti prve minuti na Mundijalu.

Juranović je karijeru započeo u Hajduku, koji ga je prodao Legiji iz Varšave za samo 400.000 evra. Poljaci su ga u prošle godine prodali Seltiku za tri miliona eura, a veruje se da će škotski velikan za njega navodno tražiti oko deset milijuna eura.

Meč između Hrvatske i Maroka je na programu sutra od 16 časova, a pobednik duela iz Katara nosi bronzanu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading