Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE "dobila" stadion u Kataru: "Otvaraju" ga HRVATI!

Autor:

Sport

16.12.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl!

Zvezda FILMOVA ZA ODRASLE "dobila" stadion u Kataru: "Otvaraju" ga HRVATI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Maroka najprijatnija su iznenađenja Svetskog prvenstva u Kataru.

Nisu uspeli da se plasiraju u finale, ali će imati priliku da svoj san završe sa bronzanom medaljom oko vrata.

Ova utakmica odigraće se u subotu od 16 časova na "Kalifa stadionu", a jedan meksički novinar u najavi ovog meča napravio je lapsus koji je ubrzo postao viralan. Naime, Roberto Lopez Olvera istakao je da će Hrvatska i Maroko svoj meč odigrati na "Mia Kalifa" stadionu!

- Ova dva dana (četvrtak i petak) neće biti fudbala, a onda u subotu idemo na utakmicu za treće mesto na stadionu "Mia Kalifa" između Hrvatske i Maroka, dve "Pepeljuge" ovog Svetskog prvenstva - rekao je reporter meksičkog programa i tako dodelio stadion čuvenoj zvezdi filmova za odrasle.

 

 

Shvatio je naš kolega iz Meksika šta je uradio i kakav je lapsus napravio, pa je ubrzo sve podelio i na svom Tviter profilu te je dobio mnogo pozitivnih komentara. Neki su mu čak poručili da ga je "uhvatila samoća", dok su pojedini istakli da "mora da prestane da gleda filmove za odrasle".

Mia Kalifu je jedna od najpoznatijih zvezda u industriji filmova za odrasle, a njeno pravo ime je Sara Džo Čamun. Rođena je u Bejrutu. Model je i "slavna osoba sa interneta", ali je jako poznata zbog svojih uloga u filmovima za odrasle. Trenutno, ova dama rođena 1993. godine, živi u SAD, a stekla je diplomu na Univerzitetu Teksas u El Pasu. Sada je, ni kriva ni dužna, "dobila" stadion koji će "otvoriti" Hrvati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading