BURNA UVERTIRA: Na adresu FIFA stigla ŽALBA Marokanaca pred meč protiv Hrvata!

Autor:

Sport

16.12.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu zadovoljni.

BURNA UVERTIRA: Na adresu FIFA stigla ŽALBA Marokanaca pred meč protiv Hrvata!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Maroka i Hrvatske u subotu od 16 časova na "Kalifa stadionu" odigraće meč za treće mesto.

Biće zanimljivo videti kome će otići bronzana medalja na ovom Svetskom prvenstvu jer su upravo Marokanci i Hrvati dva najprijatnija iznenađenja turnira.

Ova utakmica imala je burnu uvertiru pošto su čelni ljudi Saveza Maroka poslali žalbu na adresu FIFA. Oni su nezadovoljni suđenjem Meksikanca Cezara Ramosa koji je pravdu delio na polufinalnom meču u kom su poraženi od Francuske (2:0).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Maroka

 

Sporna situacija desila se u 27. minutu pri rezultatu 1:0 za Francusku, kada je Teo Ernandez u kaznenom prostoru srušio Sofijana Bufala. Iako su Marokanci tražili kazneni udarac, Ramos je dao žuti karton njihovom igraču zbog prekršaja u napadu.

Kraljevski fudbalski savez Maroka strogo protestuje protiv suđenja Cezara Artura Ramosa Palazuelosa na utakmici reprezentacije Maroka protiv Francuske. Mi nećemo oklevati da branimo prava našeg tima i pozivati na pravednost u preduzimanju potrebnih mera u vezi sa nepravednim suđenjem nad marokanskom reprezentacijom - stoji u saopštenju Marokanaca.

Ako ništa drugo, Meksikanac neće deliti pravdu na utakmici Maroko - Hrvatska, jer će glavni arbitar ovog meča biti domaći sudija, Abdulrahman Al Jasim. On je poslednji put sudio u prvom kolu Svetskog prvenstva kada je delio pravdu na utakmici Vels - Sjedinjene Američke Države (1:1). 

Bio je i u ulozi četvrtog sudije u sudaru Portugala i Urugvaja. Al Jasim je FIFA sudija od 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading