U Humskoj zadovoljno TRLJAJU RUKE: Asano PUNI KASU Partizana!

Autor:

Sport

14.12.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu dolari.

U Humskoj zadovoljno TRLJAJU RUKE: Asano PUNI KASU Partizana!

Foto: Starsport

Takuma Asano

Svetsko prvenstvo u fudbalu ušlo je u samu završnicu.

Argentinci su pobedom protiv Hrvatske (3:0) stigli do prilike da igraju za titulu, dok će se za drugo mesto u finalnom meču boriti Maroko i Francuska.

Utisci se i dalje sabiraju, a zanimljivo je i da su mnogi klubovi profitirali zbog fudbalera koji nastupaju na planetarnoj smotri.

Crvena zvezda je zaradila odličnu sumu od 615.000 dolara zbog toga što su Milan Borjan, Strahinja Eraković, Osman Bukari, Miloš Degenek i Srđan Babić bili na Mundijalu, a zanimljivo je da će i Partizanova kasa biti punija po završetku Svetskog prvenstva i pored toga što niko od aktuelnih igrača kluba iz Humske nije učestvovao na turniru.

Crno-belima će zaradu doneti Japanac Takuma Asano i ta cifra iznosiće 75.000 dolara. Asano će novac doneti Partizanu, ali i svom aktuelnom klubu Bohumu.

Republika

Foto: Starsport

Takuma Asano i Umar Sadik

 

Podsetimo, Asano je imao zapaženu rolu u senzacionalnoj pobedi protiv Nemačke (2:1) kada je dao gol za pobedu, a tada nije mogao da sakrije emocije.

Četiri i po godine sam se pripremao za ovu utakmicu, ovaj trenutak. Frustracije, lepe stvari, iritantne stvari - sve je povezano sa ovim momentom. Hvala svima na podršci. Možda nisam zahvalan onima koji me kritikuju, ali i to je povezano sa današnjim danom. Nastaviću da dajem sve od sebe. Hvala - istakao je tada Takuma Asano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading