ZAVELA OŽENJENOG, PALA U DEPRESIJU, DRUŠTVO JE SE ODREKLO ZBOG IGRE: Mreže se usijale zbog ove MAME, sada je kritikuju zbog ovoga!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvaljena je jer pokazuje stvarnost zaposlene majke!

ZAVELA OŽENJENOG, PALA U DEPRESIJU, DRUŠTVO JE SE ODREKLO ZBOG IGRE: Mreže se usijale zbog ove MAME, sada je kritikuju zbog ovoga!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ taylorfrankiepaul

Majka dvoje dece Tejlor Frankie Paul podelila je video svog neurednog doma na TikTok - u. Neki od njenih pratilaca su je kritikovali, ali drugi su izrazili zabrinutost i podršku. Ipak većini se svidela objava, jer pokazuje pravo stanje.

Zatim, ona je snimila dnevnu sobu u kojoj se njen sin i dečko opuštaju na kauču među ćebadima, cipelama i vrećama smeća. Ona je nastavila da hoda prema hodnicima i kuhinji, koja je bila pretrpana smećem, vrećicama za napolje i prljavim posuđem. Ušla je u sobu svoje ćerke koja je bila zatrpana ćebadima i igračkama i pokazala svoju sobu u kojoj je na podu bila odeća, prenosi "Dejli mejl".

Snimak je završila u kupatilu u kom se čini da je sadržaj ormarića izašao na pod, a pult je prekriven šminkom i smećem. Reakcija na video je bila pomešana, neki su osudili nered, no većina joj je zahvalna što je objavila stvarno stanje i izrazili su zabrinutost za njeno mentalno zdravlje.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ taylorfrankiepaul

Tejlor u sportskom odelu

- Ovo je učinilo da se osećam mnogo bolje. Osećam se kao da influenseri objavljuju samo kada im je kuća savršenog izgleda i zbog toga se osećam kao da sam neuspešna kao mama - rekla je jedna majka.

- Uf, nisam jedina. Biti mama je teško, pogotovo kada prolaziš kroz nešto. Kuća se stavlja u drugi plan. Ti si neverovatna mama - komentarisala je druga.

- Život ponekad može biti previše! Imaš ovo - napisao je drugi.

- To je previše - rekao je jedan čovek.

- Nikada ne bih mogla - napisala je žena.

 

@taylorfrankiepaul

jealous I’m so clear headed? ♬ big weenie - ♡

Nakon reakcije, majka dvoje dece objavila je drugi video na kom njen dečko, profesionalni čistači i ona dubinski čiste dom.

Međutim, ovo nije prvi put da je Tejlor postala viralna na TikTok - u. Ranije ove godine našla se u središtu skandala nakon što joj se dopao suprug njene prijateljice. Zbog toga se razvela, a sve je počelo od igre. Njeni prijatelji i ona odlučili su da "zamene partnere", ali da ne idu do kraja, kao i da će "nešto" raditi samo kad su zajedno. Tejlor je tada otkrila da je "istupila iz tog dogovora" i dopao joj se suprug od drugarice - što je na kraju okončalo njen brak. Osim što je nakon skandala izgubila supružnika, ona je otkrila da je takođe izgubila većinu svojih prijatelja zbog tog postupka.

U videu objavljenom na svom TikTok - u, Tejlor je otkrila da se bori s depresijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading