KUVA POSLE MUNDIJALA! Gvardiola PREUZIMA Brazil? Španac ekspresno PRELOMIO!

Autor:

Sport

12.12.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage oko španskog stratega!

KUVA POSLE MUNDIJALA! Gvardiola PREUZIMA Brazil? Španac ekspresno PRELOMIO!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola bio je prva želja Fudbalskog saveza Brazila da popuni upražnjeno mesto selektora, ali trofejni španski stručnjak ne želi da mrdne  sa Ostrva.

Dosadašnji kormilar "Selesaa" Tite podneo je ostavku posle četvrtfinalne eliminacije od Hrvatske na Mundijalu u Kataru, a Gvardiola ipak nije prihvatio poziv legendarnog Ronalda, koji je pokušao da ga ubedi da prihvati ponudu Brazila.

Pep Gvardiola je temelj projekta Mančester sitija. Odlučan je da nastavi karijeru u klubu u kojem je srećan. Gvardiola je veliki san Brazila, kontaktiran je i pre tri godine, a bio je prvo ime na listi i sada. On ne razmatra ovu mogućnost. Produžio je ugovor sa Sitijem do leta 2025 i njegov odnos s upravom je veličanstven, srdačan i sa puno razumevanja. Stoga, nije mu dvaput trebalo da razmisli pre nego je odgovorio Brazilcima – piše španski dnevnik "Mundo Deportivo".

 

 

Podsećanja radi, Brazilci su u pet navrata uspevali da se popnu na krov planete, ali su poslednju svetsku titulu osvojili pre više od 20 godina, kada su trijumfovali na šampionatu koji je zajednički organizovan od strane Japana i Južne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading