MUK U KATARU! Pitali su Džaku zašto PROVOCIRA Srbe, usledila je HITNA REAKCIJA Švajcarca!

Autor:

Sport

06.12.2022

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez odgovora od strane kapitena Švajcarske.

MUK U KATARU! Pitali su Džaku zašto PROVOCIRA Srbe, usledila je HITNA REAKCIJA Švajcarca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Švajcarske deklasirani su od Portugala sa 6:1 u osmini finala Svetskog šampionata, a kapiten "Sajdžija" Granit Džaka odgovarao je na pitanja novinara posle meča.

Republika
 

Jedno od njih ticalo se i reprezentacije Srbije, tačnije Džakinih provokacija pre i tokom duela sa "Orlovima". PR švajcarskog nacionalnog tima nije dozvolio vezisti Arsenala da odgovori na to, uz obrazloženje da priča samo o susretu sa Portugalcima.

Posle te utakmice veliku prašinu podigao je i Džerdan Šaćiri, koji je ušao u kraću raspravu sa predstavnicima medija iz naše zemlje.

Takođe, Džaka se osvrnuo na ispadanje sa SP u Kataru.

Hteli smo da uradimo nesto posebno za zemllju, imali smo planove ali nije išlo dobro. Primili smo dva gola i veoma je teško tada vratiti se protiv Portugala. Emocionalno nije lako ali to je deo našeg posla. Sad me čeka Premijer liga, treba da se vratim treninzima i da zaboravim na Svetsko prvenstvo - poručio je Granit Džaka.

Podsetimo, Portugal će se za plasman u polufinale Mundijala boriti sa Marokom, a sve parove četvrfinala možete pročitati OVDE.

BNUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading