VLAHOVIĆ PROGOVORIO O TRAČEVIMA, kao i navodnom sukobu sa Piksijem!

Autor:

Sport

02.12.2022

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije poraženi su od Švajcarske sa 3:2 i na taj način se oprostili od Mundijala u Kataru.

VLAHOVIĆ PROGOVORIO O TRAČEVIMA, kao i navodnom sukobu sa Piksijem!

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović odbacio je svaku priču o tračevima, kao i o tzv. sukobu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem:

Republika

- Mister je odlučio da napravi izmenu i to je to. Osećao sam se ok, nisam igrao dugo i to je verovatno uticalo na odluku da me izmeni. Nisam bio iznenađen jer me još pre poluvremena pitao kako se osećam. Imao sam dobru energiju, imali smo 2:1 rezultat i bio je dobar osećaj. Nema šta da se kaže više o utakmici. Igrali smo prvu utakmicu protiv Brazila, jednog od najboljih timova svih vremena, pobedom su to i dokazali. Protiv Kameruna smo mogli bolje, danas smo znali šta nas čeka da moramo da igramo na pobedu. Nemam neki komentar na današnju utakmicu, ne bežimo od odgovornosti, bolja ekipa je pobedila, nema šta da se lažemo i zavaravamo.

O saradnji i navodnom sukobu sa Piksijem?

- Nije bilo nikakvih problema između mene i mistera, bila mi je čast što sam radio sa njim. Mi ne možemo da bežimo od realnosti, da smo zaslužili da prođemo, prošli bismo. Ne trebamo da se zavaravamo, da smo dali sve od sebe, dali smo svi, ostaje da radimo i plasiramo se na EURO. Mi smo tim i kada se gubi i kada se pobeđuje. To je sport, to je život, idemo dalje uzdignute glave. Bitno je da se plasiramo na EURO i da tamo ostvarimo što bolji rezultat. Kao što sam rekao, mogao sam bolje, moramo da napredujemo, svaki dan se može napredovati i sigurno ćemo svi raditi na tome. Znam sa kojim žarom i sa voljom se spremam za utakmicu, verujte mi da niko više od nas nije želeo više da pobedi večeras - istakao je Vlahović, koji je takođe odbio da govori i o raznim tračevima tokom Mundijala, smatrajući da su to čiste gluposti.

Vlahović je pored Mitrovića bio jedini strelac za Srbiju u večerašnjem porazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading