PSOVAO MAJKU SRBIMA, HVATAO SE ZA MEĐUNOŽJE: Džaka je najveća švajcarska SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.12.2022

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bestidno ponašanje jednog od najboljih igrača reprezentacije Švajcarske obeležilo duel u Dohi!

PSOVAO MAJKU SRBIMA, HVATAO SE ZA MEĐUNOŽJE: Džaka je najveća švajcarska SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srbija je porazom od Švajcarske (2:3) završila takmičenje u grupnoj fazi Mundijala u Kataru, a duel odigran na stadionu "974" ostaće upamćen po skandaloznom ponašanju kapitena "Sajdžija" Granita Džake.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Vezista Arsenala je u dva navrata uspeo da isprovocira srpske reprezentativce, najpre sredinom drugog poluvremena kada je psovao na albanskom i pokazao međunožje ka našoj klupi!

 

 

 

 

Džaka je nastavio sa sramnim gestovima i u nadoknadi vremena, kada je njegovo ponašanje umalo uzrokovalo žestok sukob između srpskih i švajcarskih reprezentativaca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žuti karton Granitu Džaki

Na kraju je susret završio sa žutim kartonom koji je dobio u zaustavnom vremenu, a koliko Džaka ne podnosi Srbiju jasno se moglo videti tokom 90 i kusur minuta fudbala u Dohi.

Srbija je takmičenje u grupi G okončala sa jednim osvojenim bodom, a Švajcarci će se za četvrtfinale SP boriti protiv selekcije Portugala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading