Pobede Srbije i Urugvaja najviše vrede u Mozzartu

Autor:

Sport

02.12.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće kvote.

Pobede Srbije i Urugvaja najviše vrede u Mozzartu

Foto: Privatna arhiva

Promo

Mundijal se zahuktava. Bilo je pregršt senzacija, a nema sumnje da temperatura raste kako se bliži start poslednjih utakmica trećeg kola grupne faze.

Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Srbiju protiv Švajcarske, odnosno dvojka na Urugvaj u okršaju sa Ganom.

SRBIJA - ŠVAJCARSKA (PETAK, 20.00), KEC 2,80

Srbija je na turnir stigla neporažena u kvalifikacijama, sa učinkom od šest pobeda i dva remija. U uvodna dva duela Svetskog prvenstva izabranici Dragana Stojkovića izgubili su od Brazila (0:2), posle čega nisu uspeli da zadrže dva gola prednosti na utakmici protiv Kameruna, što je Orlovima na kraju doneo remi (3:3). Srbija je imala velika očekivanja Mundijalu pošto je imala sjajnu kvalifikacionu kampanju u kojoj je završila iznad Portugalije, međutim Orlovi do sada nisu uspeli da opravdaju nezvaničnu titulu favorita iz senke. Za razliku od Srbije, Švajcarskoj je dovoljan i remi da prođe u plej-of. Sajdžije su pokazale da su tvrd orah, držeći Brazil više od 80 minuta na "nuli" pre nego što je Kazemiro probio led. Drugi poraz u nizu bi okončao turnir.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

GANA - URUGVAJ (PETAK, 16.00), DVOJKA 2,05

Reprezentacija Gane pred početak grupne faze Svetskog prvenstva nije važila za jasnog pretendenta za plasman u nokaut fazu. Favoriti su definitivno bili Portugalija i Urugvaj. U prvom kolu izabranici Ota Ada sastali su se sa Portugalijom i uspeli da ostave jak utisak (2:3). U drugom kolu sa Južnom Korejom, selekcija Gane odigrala je više nego solidno i naposletku slavila sa 3:2, pa je sa tri boda blizu osmine finala. Od reprezentacije Urugvaja se očekivalo da se bori za nokaut fazu, međutim, u prvom kolu je razočarala. Urugvaj nije opravdao status u meču sa Južnom Korejom (0:0), dok je protiv Portugalije izgubio (2:0). Danas više nema pravo na grešku.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading